• Modna kuća BALLARY osnovana je 2009. godine, sa tendencijom da proizvodi žensku odeću od tekstila. U početku je to bila mala proizvodnja, ali se vremenom broj zaposlenih širio, kao i proizvodni prostor, koji danas dostiže do 1000 m2, opremljen po visokoj tehnologiji, obezbeđen velikim prostorom za skladištenje, kao i modernim izložbenim prostorom. Vrhunski kvalitet i dizajn su imperativ naše modne kuće, cilj nam je da se Dame u našoj garderobi, pre svega osećaju lepo i da im bude udobno, ali da nota ženstvenosti, senzualnosti i prefinjenosti ne bude zanemarena.

• Danas se naši proizvodi distribuiraju kroz 2 maloprodajna objekta, u Kragujevcu i Topoli, ali i putem velike mreže distributera, u preko 30 gradova, širom Srbije. Naravno, svakodnevno se radi na planovima za proširenje kapaciteta proizvodnje naše garderobe, a samim tim i na planovima za proširenje tržišta, kako širom Srbije, tako i širom Balkana.

• Kada je u pitanju koncept naših kolekcija, moramo reći da modna kuća BALLARY ima uspešan i kreativan tim iza sebe, koji nastoji da promoviše stil, modu i kvalitet namenjen ženama koje znaju šta žele i šta je najbolje za njih. Godinama unazad, modna kuća BALLARY na tržište plasira četiri glavne kolekcije, ali i nekoliko tematskih-mini kolekcija.